Balie

TIP Amsterdam Noord heeft zijn deuren geopend in de Tolhuistuin,Buiksloterweg 5c, bij de pont naast het EYE filmmuseum. Je kan hier alle informatie vinden over het verrassende Noord. Folders met prachtige fiets- en wandelroutes. Andere plannen? Loop eens binnen, voor meer informatie.

Fietsservicepunt

Fietsverhuur en reparatie is inmiddels ook geopend op de nieuwe locatie, Buiksloterweg 5 c. Hier kunt u terecht voor het huren van fietsen, maar ook voor fiets reparaties. Tevens kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van 2de hands fietsen. Voor meer informatie; www.fietsamsterdam.nl

TIP Amsterdam Facebook

Wil je via Facebook op de hoogte gehouden worden over allerlei leuke tips, nieuwtjes en de geheimen van Noord? 'Like' ons dan op de Facebook pagina.

Agenda

Geen geplande activiteiten gevonden

Weer_Kaart

Amsterdam Noord

Broken clouds
  • Broken clouds
  • Temperature: 11 °C
Reported on:
ma, 24/04/2017 - 11:25

Afbeeldingen: 

 

Mooiste foto van Noord

Heb je mooie foto's van Noord? Een plek die je graag met anderen wil delen? Een geheim over Noord die nu echt onthuld moet worden? Een leuke ervaring in Noord? Deel het met ons op de Facebook pagina.

 

Tips & Deals

Op deze rubriek vindt u divers aanbiedingen van diverse bedrijven in Amsterdam-Noord. Deze maand bij Hasker Kroon 1 uur gratis interieur advies.

Wist je dat?

Officiële oprichting en de eerste jaren (1900-1907) Floris Stempel Op 18 maart 1900 werd de Football Club Ajax (deze keer goed gespeld) opgericht. Dit gebeurde tijdens een vergadering in Café Oost-Indië in de Kalverstraat. De club sloot zich aan bij de Amsterdamsche Voetbalbond (AVB) en ging haar...

Column

Maandelijks publiceren wij hier een Column van een Noordeling. Deze maand is het woord aan Koert-Jan de Bruin.